Ιωνικός: Ανακοινώνει τον Ρεϊνάλντο Λένις (vid)

Ιωνικός: Ανακοινώνει τον Ρεϊνάλντο Λένις (vid)

Ιωνικός: Ανακοινώνει τον Ρεϊνάλντο Λένις (vid)

bet365

Ο Ρεϊνάλντο Λένις είναι ο ένας από τους δύο εξτρέμ που ψάχνει ο Ιωνικός, με τον Κολομβιανό να αναμένεται στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα εφόσον πρώτα εξασφαλίσει τη βίζα του.

Ο 28χρονος Κολομβιανός Ρεϊνάλντο Λένις έχει συμφωνήσει με τον Ιωνικό και αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα από την ομάδα της Νίκαιας. Το μόνο που απομένει για να ντυθεί στα μπλε είναι να εξασφαλίσει τη βίζα του και από εκεί και πέρα να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στη χώρα μας για τις ανακοινώσεις.

Πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του το 2013 στην Αρχεντίνος Τζούνιορς. Εκεί έμεινε μέχρι το 2015 και στη συνέχεια πήγε στη Σπορτ Ρεσίφε. Το 2018 αγωνίστηκε δανεικός στην Ατλέτικο Νασιονάλ και από τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στη Μπάνφιλντ, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε.

Αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ μπορεί να παίξει κατά συνθήκη και αριστερά. Πλέον, στον Ιωνικό αναζητούν έναν βασικό επιθετικό και από εκεί και πέρα θα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα