Παναθηναϊκός: Με 31 παίκτες στην Ολλανδία, εκτός Εμμανουηλίδης και Κολοβός

Παναθηναϊκός: Με 31 παίκτες στην Ολλανδία, εκτός Εμμανουηλίδης και Κολοβός

Παναθηναϊκός: Με 31 παίκτες στην Ολλανδία, εκτός Εμμανουηλίδης και Κολοβός

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παίρνει στην Ολλανδία την πλειοψηφία των παικτών του έμψυχου δυναμικού και αφήνει στην Αθήνα τους Εμμανουηλίδη, Κολοβό, Μπεκ, Σέχου, Τζαβίδα και Θεοχάρη.

Έκπληξη από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην ανακοίνωση της αποστολής για την Ολλανδία που αναχωρεί την Κυριακή. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού συμπεριέλαβε 31 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και ο Γιασίν Αγιούμπ αλλά και ο Γιουνούς Σανκαρέ.

Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός άφησε στην Αθήνα τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, όπως και τους Δημήτρη Κολοβό, Σπύρο Τζαβίδα, Χρίστο Σέχου, Ούφε Μπεκ και Βαγγέλη Θεοχάρη, των οποίων το μέλλον εκτός συγκλονιστικού απροόπτου είναι εκτός Τριφυλλιού.

Όσοι ταξιδέψουν στο Χορστ δεν σημαίνει πως παραμένουν στο ρόστερ και είναι δεδομένο πως θα ακολουθήσουν κι άλλα ᾽᾽κοψίματα᾽᾽ από τον Γιοβάνοβιτς.

Στην αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής αρχικά για το Ντίσελντορφ της Γερμανίας και από εκεί οδικώς για το Χορστ της Ολλανδίας βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χατζηγιαννάκης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Σαβιέρ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Σάντσες, Κώτσιρας, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Μπουζούκης, Σερπέζης, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Αϊτόρ, Ενγκαμπακοτό, Αθανασακόπουλος, Καμπετσής, Πέρεθ, Ρόμπι, Σιδεράς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα