Το αντίο του Σα στον Ολυμπιακό: «Αυτό το ταξίδι δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Το αντίο του Σα στον Ολυμπιακό: «Αυτό το ταξίδι δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

bet365

Ο Ζοζέ Σα αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό λέγοντας ότι είναι ευγνώμων για το ταξίδι αυτό και πως θα κρατήσει για πάντα τις στιγμές που έζησε στο Λιμάνι.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της Γουλβς, ο Ζοζέ Σα έσπευσε να αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό, στον οποίο αγωνίστηκε για τρία χρόνια.

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ, ο οποίος υπέγραψε για πέντε χρόνια στην ομάδα του Γουλβερχάμπτον, ανέβασε στο instagram φωτογραφίες του με τους «ερυθρόλευκους» και έγραψε:

«Ευχαριστώ τους φίλους του Ολυμπιακού, τους παίκτες και το σταφ για αυτά τα τρία χρόνια, γεμάτα από χαρούμενες στιγμές και επιτυχίες. Είμαι ευγνώμων γι' αυτήν την ευκαιρία και ποτέ δεν θα ξεχάσω το ταξίδι που είχαμε μαζί. Τώρα είναι στιγμή για ένα νέο κεφάλαιο, αλλά θα κρατήσω για πάντα αυτές τις στιγμές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα