Kicker: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μπάμπα»

Kicker: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μπάμπα»

Kicker: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μπάμπα»

bet365

Σύμφωνα με το γερμανικό «Kicker» ο Γκανέζος αριστερός μπακ, Μπάμπα Ραχμάν, που στο δεύτερο μισό της σεζόν που πέρασε έπαιξε στον ΠΑΟΚ, απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός αναζητά αριστερό μπακ και σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «Kicker» έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Γκανέζο Μπάμπα Ραχμάν, ο οποίος στο δεύτερο μισό της σεζόν που πέρασε έπαιξε στον ΠΑΟΚ.

Ο 27χρονος Αφρικανός (γεννημένος στις 02/07/1994) έκανε 17 συμμετοχές με τον Δικέφαλο, εκ των οποίων τις 13 στη Super League Interwetten.

Ο Μπάμπα έχει συμβόλαιο στην Τσέλσι και τώρα είναι ενσωματωμένος στην προετοιμασία της. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Άουγκσμπουργκ, Σάλκε, Ρέμς και Μαγιόρκα.

«Ένας νέος δανεισμός είναι πιθανός. Εκτός από τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός επίσης ενδιαφέρεται από την Ελλάδα. Πιθανή επιστροφή στη Μπουντεσλίγκα θα ήταν επίσης ελκυστική για τον Μπάμπα. Θα μπορούσε να επιστρέψει στην Άουγκσμπουργκ» σημειώνεται στο ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα