ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Αραούχο! (pics&vid)

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Αραούχο! (pics&vid)

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Αραούχο! (pics&vid)

bet365

Ο Αργεντινός επιθετικός έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, ώστε να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει στην «Ένωση». Αποθέωση από τον κόσμο!

Στην Ελλάδα έφτασε πριν από λίγο ο Σέρχιο Αραούχο και πλέον μετρά αντίστροφα ο χρόνος ώστε να ντυθεί και πάλι στα «κιτρινόμαυρα». Ο Αργεντινός φορ έφτασε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», θα περάσει από ιατρικά και μετά θα ανακοινωθεί και πάλι από την Α.Ε.Κ. που θα τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή από την Λας Πάλμας.

Μάλιστα, τον Αραούχο υποδέχθηκαν αρκετοί οπαδοί της «Ένωσης» που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και φώναξαν συνθήματα για τον αγαπημένο τους «Τσίνο»! Εκείνος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που επέστρεψε στη χώρα μας.
....

....

...

...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα