Βατσλίκ: «Ονειρεύομαι το νταμπλ με τον Ολυμπιακό» (vid)

Βατσλίκ: «Ονειρεύομαι το νταμπλ με τον Ολυμπιακό» (vid)

Βατσλίκ: «Ονειρεύομαι το νταμπλ με τον Ολυμπιακό» (vid)

bet365

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, πραγματοποίησε ο νέος τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων», Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος τόνισε πως στόχος του είναι η κατάκτηση του νταμπλ και η παρουσία της ομάδας στους ομίλους του Champions League.

Ο 32χρονος Τσέχος πορτιέρε από την Τρίτη (13/07) ανήκει κι επίσημα στο δυναμικό του Ολυμπιακού και προορίζεται για αντικαταστάτης του Ζοσέ Σα στην «ερυθρόλευκη» εστία.

Στις δηλώσεις που πραγματοποίησε στο διαδικτυακό κανάλι του Ολυμπιακού, ο Τόμας Βατσλίκ δήλωσε χαρούμενος για την μεταγραφή του στους Πειραιώτες και έθεσε τους στόχους του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους λόγους που επέλεξε τον Olυμπιακό:

«Η ιστορία… 46 τίτλοι, πολλές εμφανίσεις στο Champions League. Η πιο επιτυχημένη και μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, με τους περισσότερους και καλύτερους φιλάθλους στην Ελλάδα. Σίγουρα είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος κι ένα πολύ μεγάλο όνομα στην Ευρώπη».

Για τους στόχους της νέας σεζόν:

«Ονειρεύομαι να κερδίσω το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, δηλαδή ένα νταμπλ. Να παίξω στο Champions League όσο πιο σύντομα γίνεται, να προκριθούμε δηλαδή στους ομίλους».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Ανυπομονώ να παίξω στο γήπεδό μας. Να παίξω για εσάς και ορκίζομαι ότι θα δίνω το 100% πάντα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα