Ιωνικός: Ενισχύθηκε το προπονητικό τιμ

Ιωνικός: Ενισχύθηκε το προπονητικό τιμ

Ιωνικός: Ενισχύθηκε το προπονητικό τιμ

bet365

Δύο προσθήκες στο προπονητικό τιμ του Ιωνικού, με τους νεοφώτιστους να ανακοινώνουν την συμφωνία με τον γυμναστή, Αντώνη Κουρή και τον αναλυτή, Δημήτρη Ξουρή.

Ο Ιωνικός ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Super League Interwetten, ετοιμασίες που δεν έχουν να κάνουν μόνο με την ενίσχυση του ρόστερ, αλλά και του προπονητικού τιμ. Οι «κυανόλευκοι» με ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν την προσθήκη του γυμναστή, Αντώνη Κουρή και του αναλυτή, Δημήτρη Ξουρή που θα είναι δύο ακόμα συνεργάτες του προπονητή, Δημήτρη Σπανού (φωτό).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ιωνικού έχει ως εξής: «Με τον Αντώνη Κουρή (γυμναστής) και τον Δημήτρη Ξουρή (αναλυτής) ενισχύθηκε το προπονητικό τιμ της ομάδας μας.

Αναλυτικά, το πως διαμορφώνεται το τιμ στελεχών και το προπονητικό τιμ:

Τεχνικός Διευθυντής: Γιάννης Ξανθόπουλος

Team Manager: Ανδρέας Πασπαλιάρης

Προπονητής: Δημήτρης Σπανός

Συνεργάτες: Σωτήρης Βίνο, Αντώνης Κουρής, Διονύσης Χιώτης και Δημήτρης Ξουρής.

Γιατρός: Χρήστος Δάρας

Φυσικοθεραπευτές: Φάνης Μουντζούρης – Παπαδάς Θωμάς

Μασέρ: Τάσος Ταφίλι

Φροντιστής: Νικος Κάτσικας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα