Παναθηναϊκός: Ο Γκουβερνέκ κρατά τον Νιάς στην Λιλ

Παναθηναϊκός: Ο Γκουβερνέκ κρατά τον Νιάς στην Λιλ

bet365

Ο προπονητής της Λιόν, Ζοσελίν Γκουβερνέκ, έθεσε «βέτο» στην διοίκηση του συλλόγου και ο Σεχ Νιάς θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Σεχ Νιάς πραγματοποίησε ένα πολύ καλό εξάμηνο με την φανέλα του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» θα ήθελαν ιδανικά να τον διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους αλλά οι ελπίδες ήταν εξαρχές λιγοστές, μετά και το διαζύγιο με τον Πιέρ Ντρεοσί.

Το «τριφύλλι» απέκτησε τον Ρούμπεν Πέρεθ για το «6» και ταυτόχρονα έκλεισε οποιαδήποτε συζήτηση επιστροφής, καθώς ο προπονητής της Λιλ, Ζοσελίν Γκουβερνέκ, υπολογίζει κανονικά τον Σενεγαλέζο αμυντικό μέσο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Γαλλία, ο νέος τεχνικός των πρωταθλητών Γαλλίας έθεσε «βέτο» στην διοίκηση της ομάδας και ζήτησε να παραμείνει ο Νιάς, καθώς τον πιστεύει και θέλει να τον εκμεταλλευθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα