Με Ομάρ η Γαλατά στο Φάληρο (pic)

Με Ομάρ η Γαλατά στο Φάληρο (pic)

Με Ομάρ η Γαλατά στο Φάληρο (pic)

bet365

Ο Νορβηγός μπακ θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει αύριο παλιούς γνωστούς και φίλους στον Ολυμπιακό

Τη Γαλατασαράι θα υποδεχθεί αύριο (13/7) ο Ολυμπιακός, σε ένα «δυνατό» τεστ ενόψει της έναρξης των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων. Ο Ομάρ αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των δύο ομάδων και ο Νορβηγός θα είναι στην αποστολή των φιλοξενουμένων, αφού το παιχνίδι γίνεται και προς τιμήν του. Ετσι θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει παλιούς γνωστούς και φίλους στους «ερυθρόλευκους», όπου έπαιζε για χρόνια, ήταν αρχηγός και αγαπήθηκε από όλους.

Ο 31χρονος δεξιός μπακ που συγκλόνισε τον κόσμο με την περιπέτεια της υγείας του πριν από μερικούς μήνες όταν και χτύπησε στο μάτι, είναι καλύτερα και ο Φατίχ Τερίμ τον πήρε στην αποστολή. Η οποία αποτελείται από τους εξής: Γεντλιν, Οτζτουρκ, Μπαμπελ, Φαλκάο, Μοχάμεντ, Γκαγκλιάν, Μπαϊράμ, Ακμπάμπα, Μπαμπακάν, Τασντεμπιρ, Ομάρ, Αρσλαν, Λουιντιάμα, Καρα, Τεξέιρα, Οζορναφορ, Τουράν, Αγκουν, Σεκίντικα, Γιαβουζ Κολ, Φεγκουλί, Μπαλαμπαν, Οζτουρκ.

....

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα