Ολυμπιακός: Η ταινία για το 46ο πρωτάθλημα και το φοβερό σκηνικό με Σεμέδο - Βαλμπουενά (vid)

Ολυμπιακός: Η ταινία για το 46ο πρωτάθλημα και το φοβερό σκηνικό με Σεμέδο - Βαλμπουενά (vid)

Ολυμπιακός: Η ταινία για το 46ο πρωτάθλημα και το φοβερό σκηνικό με Σεμέδο - Βαλμπουενά (vid)

bet365

Το 46ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού σε 46 λεπτά! Μέσα από τα μάτια των αρχηγών και του προπονητή Πέδρο Μαρτίνς η πορεία των «ερυθρόλευκων» προς την κορυφή.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα την ταινία για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος. Μέσα από ένα video 46 λεπτών ο Πέδρο Μαρτίνς και οι αρχηγοί μιλούν για την πορεία μέχρι την κορυφή.

«Την 4η και 5η αγωνιστική του 2ου γύρου ένιωσα ότι τίποτα δεν θα μας σταματούσε. Τη 16η-17η αγωνιστική κατάλαβα πως ο τίτλος ήταν του Ολυμπιακού» ανέφερε ο Μαρτίνς.

Όταν ο Πορτογάλος και οι υπόλοιποι αρχηγοί ρωτήθηκαν για τον παίκτη που κάνει τις περισσότερες πλάκες, όλοι... ψήφισαν Σεμέδο.

«Ο Σεμέδο κρατάει ζωντανό το πνεύμα στην ομάδα, αστειεύεται με όλους. Όταν ο Σεμέδο βρίσκεται δίπλα σου δεν υπάρχει λύπη, μόνο χαρά και είναι γεγονός ότι φέρνει χαρά στην ομάδα, είναι ο μεγάλος φαρσέρ της ομάδας» δήλωσε ο κόουτς.

«Ο πιο τρελός είναι ο Σεμέδο, είναι ιδιαίτερος άνθρωπος» είπε ο Αραμπί, ενώ ο Βαλμπουενά σημείωσε: «Εννοείται ο Σεμέδο, κάνουμε πολλές πλάξες, αστειεύομαι συνέχεια μαζί του. Πάντα πειράζουμε ο ένας τον άλλον. Έχει πολύ καλή διάθεση, χιούμορ και επίσης έντονο χαρακτήρα. Τον εκτιμώ απεριόριστα γιατί είναι αληθινός».

Σε εκείνο το σημείο, ενώ μιλούσε ο Βαλμπουενά, εμφανίζεται ο Σεμέδο, που άρχισε να παραπονιέται και του λέει ο Γάλλος: «Ωωωω, πήγαινε για ύπνο φίλε μου. Πήγαινε για ύπνο».

Για να απαντήσει ο Σεμέδο: «Όλα αυτά για τον Ματιέ; Εμένα ότανη μου παίρνετε συνέντευξη έχετε μια κάμερα και ένα φωτάκι. Την περασμένη χρονιά είχατε Γκιλιέρμε, Ποντένσε και Ματιέ. Συνέχεια Ματιέ, κάθε μέρα Ματιέ. Δεν έχουμε άλλους παίκτες εδώ;».

Ο Βαλμπουενά του απάντησε: «Μη ζηλεύεις φίλε μου. Θα έρθω να σε βρω στο δωμάτιό σου να σου πάρω συνέντευξη...».

Δείτε το video:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα