Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Βάτσλικ

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Βάτσλικ

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Βάτσλικ

bet365

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής (11/7) ο Τσέχος διεθνής τερματοφύλακας για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους».

Έτοιμος να ολοκληρώσει μια σημαντική μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός. Ο διεθνής Τσέχος τερματοφύλακας, Τόμας Βάτσλικ, από το μεσημέρι της Κυριακής (11/7) είναι στην Αθήνα για να επισημοποιήσει την μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Σεβίλλης έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες και πλέον απομένει να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Βάτσλικ προορίζεται για αντικαταστάτης του Ζοσέ Σα ο οποίος με την σειρά μετακομίζει στην Γουλβς. Ο 32χρονος Τσέχος γκολκίπερ είχε μείνει ελεύθερος από την Σεβίλλη και προέρχεται από ένα εντυπωσιακό τουρνουά στο EURO με την Τσεχία και από τους βασικούς πρωταγωνιστές που η χώρα του έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στην Αθήνα ο Βάτσλικ

Η σέλφι του Βάτσλικ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα