Ολυμπιακός: Την Κυριακή (11/7, 14.45) η άφιξη του Τόμας Βάτσλικ

Ολυμπιακός: Την Κυριακή (11/7, 14.45) η άφιξη του Τόμας Βάτσλικ

Ολυμπιακός: Την Κυριακή (11/7, 14.45) η άφιξη του Τόμας Βάτσλικ

bet365

Είναι επίσημο: Ο Τόμας Βάτσλικ θα βρίσκεται στην Ελλάδα το μεσημέρι της Κυριακής (11/7, 14.45) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο 32χρονος Τσέχος τερματοφύλακας, Τόμας Βάτσλικ, θα βρίσκεται στο «Ελ. Βενιζέλος» το μεσημέρι της Κυριακής (11/7, 14.45). Ο διεθνής γκολκίπερ έρχεται για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την εθνική του ομάδα έως τα προημιτελικά του Euro.

Γεννημένος στις 29 Μαρτίου 1989 στην Οστράβα, ο Βάτσλικ, με ύψος 1,88, έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη, με την οποία έκανε οκτώ συμμετοχές τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Έχει παίξει 71 φορές στη La Liga, έχει πραγματοποιήσει 28 συμμετοχές στο Europa League και 24 στο Champions League, ενώ μετρά 41 παρουσίες με την εθνική Τσεχίας.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Βασιλεία, Σπάρτα Πράγας, Βικτόρια Ζίζκοβ και ΜΦΚ Βιτκόβιτσε. Η Σεβίλλη τον είχε αγοράσει το καλοκαίρι του 2018 αντί 6 εκατ. ευρώ από τη Βασιλεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα