Το μεταγραφικό ταμείο της ημέρας: Βάτσλικ, Λέιτε, Καμπράλ, Σνάιντερ και Ταβάρες

 Το μεταγραφικό ταμείο της ημέρας: Βάτσλικ, Λέιτε, Καμπράλ, Σνάιντερ και Ταβάρες

bet365

Η οριστικοποίηση της άφιξης του διεθνή Τσέχου γκολκίπερ για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ξεχωρίζει από τις «τελειωμένες» μεταγραφικές κινήσεις της ημέρας

Η ουσιαστική μετακίνηση του Τόμας Βάτσλικ στον Ολυμπιακό βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής (10/7) εγχώριας, επίσημης, μεταγραφικής δραστηριότητας στην Ελλάδα. Η άφιξη του διεθνή Τσέχου γκολκίπερ «κλείδωσε» για αύριο στις 14:45, οπότε και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως μετράμε αντίστροφα ώστε να φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

Την ίδια στιγμή στα εντός των συνόρων ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης επισημοποίησαν την μετακίνηση του 20χρονου χαφ Παναγιώτη Τζίμα στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Στη Νίκαια ο Ιωνικός ολοκλήρωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού Λουάν Λέιτε Ντα Σίλβα και του Ολλανδού εξτρέμ Τζέσον Καμπράλ, ενώ δύο προσθήκες έκανε και ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Πιο συγκεκριμένα ο «Αγιαξ της Ηπείρου» απέκτησε ή πιο σωστά ολοκλήρωσε την προσθήκη του νεαρού γκολκίπερ Βασίλη Σούλη και του Γερμανού φορ Γιαν Μαρκ Σνάιντερ.

Κάτοικος Βόλου έγινε και ο Πολωνός δεξιός μπακ Γιάκουμπ Κούζντρα, ενώ διευθετήθηκε με την ανακοίνωση και το τυπικό σκέλος της απόκτησης του Ολλανδού φορ Μάικ Φαν Ντάινεν από τον ΟΦΗ.

Στα εκτός των συνόρων ξεχωρίζει η κίνηση της Αρσεναλ που μπήκε στο μεταγραφικό παζάρι ανακοινώνοντας την απόκτηση του αριστεροπόδαρου αμυντικού της Μπενφίκα, Νούνο Ταβάρες. Για να καταφέρουν να τον αποκτήσουν, οι «Gunners» έβγαλαν από τα ταμεία τους 8 εκατομμύρια ευρώ και με αυτόν τον τρόπο έπεισαν την Μπενφίκα για την παραχώρηση του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα