ΟΦΗ: Αίτηση για να βγει από την Αυστραλία ο Καμάου, λόγω Covid

ΟΦΗ: Αίτηση για να βγει από την Αυστραλία ο Καμάου, λόγω Covid

ΟΦΗ: Αίτηση για να βγει από την Αυστραλία ο Καμάου, λόγω Covid

bet365

Η ΠΑΕ ΟΦΗ έκανε την αίτηση που απαιτείται για να βγει από την Αυστραλία ο 26χρονος εξτρέμ, Μπρους Καμάου, ώστε να ταξιδέψει στο Ηράκλειο και να περάσει από εξετάσεις.

Ο ΟΦΗ περιμένει την άφιξη του Μπρους Καμάου, υπόθεση που τρενάρεται λόγω κορονοϊού. Η ΠΑΕ έκανε την αίτηση που απαιτείται για να βγει από την Αυστραλία ο 26χρονος εξτρέμ και σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας της Κρήτης, χρειάζεται το λιγότερο 48 ώρες για να εγκριθεί.

Ο ΟΦΗ περιμένει έτσι να εξασφαλιστεί η άδεια και να ταξιδέψει στο Ηράκλειο ο ποδοσφαιριστής, ώστε να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει.

Από εκεί και πέρα, η αποστολή του ΟΦΗ που θα πετάξει για την Ολλανδία θα ανακοινωθεί το Σάββατο (10/7). Η πτήση είναι στις 8.10 το πρωί της Κυριακής 11/7 και το ραντεβού της ομάδας στο αεροδρόμιο έχει οριστεί για τις 6.30 το πρωί…

* Ασκήσεις πάσας, παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής και πρόγραμμα φυσικής κατάστασης περιελάμβανε το προπονητικό πρόγραμμα που ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ την Παρασκευή (9/7) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Ντε Γκούζμαν και Άντριαν Σαρδινέρο με τους Αντίλ Ναμπί, Κοσμά Τσιλιανίδη και Πασχάλη Στάικο να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Φελίπε Σόουζα, ο οποίος έχει άδεια από την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα