
Ξεκίνησε η αποπληρωμή του Οριόλ

Ο Ισπανός δεν δέχθηκε την πρόταση διακανονισμού του Αρη, που θα πρέπει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου να του καταβάλει 1,1 εκατομμύρια ευρώ
Tην αποπληρωμή του Οριόλ Λοθάνο ξεκίνησε ο Αρης. Ο Ισπανός δεν δέχθηκε την πρόταση διακανονισμού σε έξι δόσεις που του πρότειναν οι «κίτρινοι» ώστε να λάβει τα χρήματα που του επιδικάστηκαν, 1,1 εκατομμύρια ευρώ, και έτσι από την ομάδα θα πρέπει να του τα δώσουν δώσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.
Σήμερα (7/7) ο Θοδωρής Καρυπίδης του κατέβαλε ένα μεγάλο ποσό και τους επόμενους 2,5 μήνες θα εξοφληθεί πλήρως.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.