Καμάου: «Μέσω του ΟΦΗ στο Μουντιάλ»

Καμάου: «Μέσω του ΟΦΗ στο Μουντιάλ»

Καμάου: «Μέσω του ΟΦΗ στο Μουντιάλ»

bet365

Ο Μπρούνο Καμάου ετοιμάζει βαλίτσες για τον ΟΦΗ και ο ίδιος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την ευκαιρία που ανοίγεται για την καριέρα του.

Ο ΟΦΗ φέρνει στην Ελλάδα τον Μπρούνο Καμάου και ο 26χρονος Αυστραλός εξτρέμ τονίζει πως μέσω των Κρητικών μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στην αποστολή της Αυστραλίας ενόψει του Μουντιάλ του 2022.

«Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που θεωρώ ότι μου ταιριάζει ως προς το στυλ παιχνιδιού. Θέλει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και ένα από τα δυνατά μου σημεία είναι αυτό το στυλ παιχνιδιού», ανέφερε αρχικά ο Καμάου για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Ήταν πάντα στις φιλοδοξίες μου κάποια στιγμή να πάω στην Ευρώπη και το να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα θα με βοηθήσει όσον αφορά την εθνική Αυστραλίας για να κερδίσω μια θέση στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Για μένα είναι σημαντικό να βρίσκομαι σε διαρκή αγωνιστική κατάσταση και να είμαι στην λίστα του προπονητή (του Γκράχαμ Άρνολντ). Ξέρω καλά πως αν πάρω την ευκαιρία μου θα την αρπάξω και με τα δύο χέρια».

Ένα από τα θέματα που είχε ο Καμάου ήταν το γεγονός πως τις προηγούμενες σεζόν αγωνιζόταν σε διαφορετική θέση από την δική του. «Τις δύο προηγούμενες σεζόν πριν την τελευταία που μόλις ολοκληρώθηκε, αγωνιζόμουν σε διαφορετική θέση, σε αυτή του μπακ-χαφ. Αλλά τώρα μετά και την τελευταία χρονιά αισθανόμουν ξανά καλά κι έπαιζα καλό ποδόσφαιρο. Τώρα, στα 26 μου μετακομίζοντας στο εξωτερικό, όλα δείχνουν να δένουν την κατάλληλη στιγμή. Ελπίζω να έχω και στην Ελλάδα την ίδια φόρμα που είχα κι εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα