Ολυμπιακός: Στα Χανιά για διακοπές ο Μπιζότ (vids)

Ολυμπιακός: Στα Χανιά για διακοπές ο Μπιζότ (vids)

bet365

Ο Νο1 στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του γκολκίπερ, Μάρκο Μπιζότ, βρίσκεται στα Χανιά και κάνει διακοπές μετά την παρουσία του στο Euro με την εθνική Ολλανδίας.

Ο Ολυμπιακός εντείνει τις συζητήσεις με την Άλκμααρ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Μάρκο Μπιζότ. Ο Ολλανδός γκολκίπερ, που είναι πλέον ο υπ' αριθμόν ένας στόχος των «ερυθρόλευκων» για τα γκολπόστ, συνεχίζει τις διακοπές του στην Κρήτη.

Ο 30χρονος συμμετείχε με την εθνική του ομάδα στο Euro και εξασφάλισε επιπλέον ημέρες άδειας από την Άλκμααρ. Γι' αυτό με τη σύζυγό του, Νάνσι, η οποία μάλιστα έγινε σήμερα 29 ετών, ταξίδεψαν στα Χανιά όπου απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης, αναμένοντας παράλληλα νέα σχετικά με το αν προχωρήσει η μεταγραφή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπιζότ παραδέχτηκε σήμερα ότι συζητά με τον Ολυμπιακό: «Ναι μιλάω με Ολυμπιακό και είμαι ανοιχτός για ένα νέο κεφάλαιο. Οι διαπραγματεύσεις γίνονται εδώ και λίγο καιρό. Νομίζω πως είναι όλα όσα θέλω μία τέτοια νέα ποδοσφαιρική... περιπέτεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα