ΑΕΚ: Ο Στάνκοβιτς συνεχίζει τη θεραπεία και αξιολογείται καθημερινά

ΑΕΚ: Ο Στάνκοβιτς συνεχίζει τη θεραπεία και αξιολογείται καθημερινά

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ο Στάνκοβιτς συνεχίζει τη θεραπεία και αξιολογείται καθημερινά

bet365

Ο 28χρονος Αυστριακός γκολκίπερ της ΑΕΚ παραμένει στο νοσοκομείο, όπου του χορηγείται ενδοφλέβια αντιβίωση και για την ώρα είναι αμφίβολο αν θα προλάβει να επιστρέψει στη βάση της Ένωσης στην Ολλανδία.

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς από την περασμένη εβδομάδα έχει επιστρέψει στην Αθήνα καθώς ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο χέρι του δημιούργησε λοίμωξη. Έτσι το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ έκρινε σκόπιμο να γυρίσει ο Αυστριακός τερματοφύλακας στην Ελλάδα και να εισαχθεί στο Ιατρικό Κέντρο για να του χορηγηθεί ενδοφλέβια αντιβίωση.

Ο Στάνκοβιτς παραμένει στο νοσοκομείο συνεχίζοντας τη θεραπεία του και η πορεία του αξιολογείται καθημερινά από τους γιατρούς. Τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να ειπωθεί με ακρίβεια το πότε ακριβώς θα του δοθεί το «πράσινο φως» για να επιστρέψει στις προπονήσεις, ενώ επίσης είναι αμφίβολο αν θα προλάβει να επιστρέψει στην προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία πριν η αποστολή πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα την ερχόμενη Παρασκευή (9/7).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα