Μαρτίνς: «Υπολογίζω και τον Μπα και τον Παπέ Σισέ» (vid)

Μαρτίνς: «Υπολογίζω και τον Μπα και τον Παπέ Σισέ» (vid)

Μαρτίνς: «Υπολογίζω και τον Μπα και τον Παπέ Σισέ» (vid)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη NOVA μετά το φιλικό τεστ της ομάδας του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Ουφά.

Ο Μαρτίνς τόνισε στο συνδρομητικό κανάλι για:

Το φιλικό με την Ουφά: Το παιχνίδι αυτό όπως και του Σαββάτου δουλεύουμε πιο πολύ για την κούραση. Να βάλουμε έξτρα λεπτά στους παίκτες και να κοιτάξουμε να δείξουμε χαρακτήρα. Σήμερα δεν παίξουμε καλά αλλά ήμασταν κουρασμένοι. Θέλαμε να δούμε πόσο έτοιμοι είμαστε.

Το πως θέλει τον Ολυμπιακό: Να είμαστε πιο δυναμικοί στο παιχνίδι μας. Να είμαστε εμείς σε ρόλο... ηγέτη και να κυριαρχούμε. Να δείξουμε πως μπορούμε να προσαρμοστούμε σε οποιοδήποτε σύστημα. Να τα διαχειριζόμαστε.

Το 3-4-3 που έπαιξε για λίγο με την Ουφά και τον Παπέ Σισέ: Εξαρτάται από τους παίκτες και τον αντίπαλο. Η επιστροφή των Σισέ και Μπα θα μας επιτρέψει να παίζουμε με παραπάνω παίκτες πίσω.

Ο Σισέ είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Ανήκει στον Ολυμπιακό. Ανήκει στο ρόστερ. Θέλω και τον Μπα και τον Σισέ. Θα ενσωματωθεί κανονικά στην ομάδα ο Σισέ. Τώρα η αγορά που είναι ανοιχτή μπορούμε να δούμε τα πάντα. Θα δούμε.



Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα