Μάντζιος: «Βγάλαμε ένταση και είμαι ικανοποιημένος»

Μάντζιος: «Βγάλαμε ένταση και είμαι ικανοποιημένος»

Μάντζιος: «Βγάλαμε ένταση και είμαι ικανοποιημένος»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος έβαλε καλό βαθμό στην ομάδα του στον πρώτο φιλικό αγώνα στην Αυστρία και παρά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα.

Η αλήθεια είναι ότι ελλείψει υλικού, ο Έλληνας τεχνικός προχώρησε σε αλχημείες και διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο προσαρμοστικότητας των παικτών. «Είναι το πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς και σε γενικές γραμμές είχαμε καλή εικόνα. Με μια ομάδα η οποία είχε πολλά νέα παιδιά. Προσπαθήσαμε να δώσουμε χρόνο σε όλους τους παίκτες, ειδικά σε κάποιες θέσεις δεν είχαμε πολλές επιλογές. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια, την ένταση που βγάλαμε σε πολλά σημεία του παιχνιδιού και απέναντι σ’ έναν πολύ καλό αντίπαλο», είπε στα κανάλια Novasports.

Μάλιστα στάθηκε στη σημασία αποφυγής προβλημάτων τραυματισμού. «Σε αυτό το διάστημα οι προπονήσεις είναι σκληρές. Θέλαμε να παρουσιάσουμε κάποια πράγματα, το κάναμε και κυρίως να μην έχουμε τραυματισμούς. Ζητήσαμε φιλικά παιχνίδια απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους ούτως ώστε να έρθουμε πιο κοντά σε επίπεδο προετοιμασίας ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα».

Σε ερώτηση για τις μεταγραφές και την ανάγκη άμεσης ενίσχυσης, είπε: «Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, η διοίκηση και φυσικά οι άνθρωποι που κινούν τις διαδικασίες για τις μεταγραφές. Η ομάδα θα ενισχυθεί με σκοπό να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη την επόμενη σεζόν. Η ερχόμενη χρονιά προμηνύεται πιο δύσκολη, δείξαμε τι μπορούμε να καταφέρουμε και ξέρουμε ότι έχουν μεγαλώσει οι απαιτήσεις».

Σχετικά με τη μη χρησιμοποίηση του Ιζέτ Χαΐροβιτς, επανέλαβε ότι… «είναι νωρίς ακόμη και το ζητούμενο για μας είναι με την ολοκλήρωση όλων των φιλικών αγώνων να είναι όλα τα παιδιά υγιή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα