Ο Βραζιλιάνος Ντένις σίγουρα έχει υπομονή

Ο Βραζιλιάνος Ντένις σίγουρα έχει υπομονή

Ο Βραζιλιάνος Ντένις σίγουρα έχει υπομονή

bet365

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Βραζιλιάνος Ντένις θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση του Άρη και το Gazzetta γράφει για την τιτάνια υπομονή του 34χρονου τερματοφύλακα.

Στα πιο παραγωγικά χρόνια ενός ποδοσφαιριστή, εκεί που το αίμα του βράζει και νιώθει τεράστια δίψα για παιχνίδια, διακρίσεις και αποδοχή από τον κόσμο, δεν είναι τόσο εύκολος ο συμβιβασμός με τον ρόλο του δεύτερου τερματοφύλακα. Κυρίως όταν τα χρόνια περνούν και η μεγάλη ευκαιρία που περιμένει σαν μια μορφή προσωπικής… ανάστασης, δεν έρχεται. Αυτή την κατάσταση έζησε ο Ντένις, ο 34χρονος Βραζιλιάνος τερματοφύλακας ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, υποβλήθηκε σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις κι εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη.

Η συστατική επιστολή που συντροφεύει τον Λατίνο τερματοφύλακα αποτυπώνει την αξία του, όπως αυτή αναδείχθηκε στην περασμένη διετία όπου διακρίθηκε με τη φανέλα της Ζιλ Βιθέντε. Μιας μικρομεσαίας πορτογαλικής ομάδας, η οποία συνήθως δεν απασχολεί τα media καθώς δεν έχει να επιδείξει ιδιαίτερες διακρίσεις. Ο Ντένις μέτρησε δύο γεμάτες χρονιές, εντάχθηκε στους καλύτερους τερματοφύλακες της τελευταίας σεζόν και η αλήθεια είναι ότι περισσότερο από κάθε άλλον, το είχε ανάγκη ο ίδιος.

Τα επτά χρόνια φαγούρας

Τόσα ήταν αυτά που πέρασε στη Σάο Πάολο επιδεικνύοντας τιτάνια υπομονή. Και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά διότι μπροστά του δεν ήταν όποιος κι όποιος αλλά ο ξακουστός Ροτζέριο Σένι. Ένας τερματοφύλακας ο οποίος ουδέποτε χαρακτηρίστηκε για την ικανότητά του κάτω από τα δοκάρια αλλά με τo πλήθος των τερμάτων που πέτυχε στην πολύχρονη καριέρα του, έφτασε στο σημείο να χαρακτηριστεί μύθος, πέραν του ότι ήταν από τους βασικούς σκόρερ της βραζιλιάνικης ομάδας. Ο Ντένις υπέγραψε στη Σάο Πάολο το 2009 και χρειάστηκε να περάσουν δύο χρόνια για να πάρει το βάπτισμα του πυρός. Σε ένα αγώνα για το Copa Sudamericana απέναντι στην Παλμέιρας.

Στο τέλος κάθε αγωνιστικής περιόδου, ήλπιζε ότι την επόμενη σεζόν θα έπαιρνε φανέλα βασικού αλλά ο Ροτζέριο Σένι δυσκολευόταν να αποφασίσει το τέλος της καριέρας του. Τελικώς, χρειάστηκε να κλείσει το 42ο έτος της ηλικίας του για να το αποφασίσει. «Όλα όσα συνέβησαν μ’ έκαναν πιο δυνατό. Πέρασα εννιά χρόνια στη Σάο Πάολο αλλά ήμουν δεύτερος τερματοφύλακας για επτά χρόνια αλλά το 2016 αγωνίστηκα όλη τη χρονιά. Έμαθα να διαχειρίζομαι επαγγελματικά την κάθε κατάσταση και νιώθω ευλογημένος για την πορεία μου», είχε πει σε συνέντευξή του σε βραζιλιανικό ΜΜΕ πριν από περίπου τρία χρόνια.

Ο άνθρωπος που του έδειξε εμπιστοσύνη και του έδωσε φανέλα βασικού ήταν ο ίδιος μ’ αυτόν που του είχε στερήσει αυτή τη δυνατότητα για μια επταετία. Ο Ροτζέριο Σένι καθώς ο τερματισμός της αγωνιστικής καριέρας του συνδυάστηκε με μια καινούργια αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Σάο Πάολο. Δύο χρόνια αργότερα, ο Ντένις αποχώρησε από την ομάδα της Βραζιλίας για να έρθει το σωτήριο (2019) όταν μεταγράφηκε στη Ζιλ Βιθέντε την οποία με ένα συγκινητικό μήνυμα την αποχαιρέτησε

«Ήταν δύο σεζόν με πολλές χαρές αλλά ήρθε η ώρα να πω αντίο στην Ζιλ Βιθέντε. Τώρα ψάχνω για μια νέα πρόκληση αλλά είμαι σίγουρος ότι τα επόμενα βήματά μας θα είναι εξίσου πετυχημένα. Ευχαριστώ για τα πάντα Ζιλ Βιθέντε!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα