ΑΕΚ: Προτάθηκε ο Κέβιν Μπουά

ΑΕΚ: Προτάθηκε ο Κέβιν Μπουά

ΑΕΚ: Προτάθηκε ο Κέβιν Μπουά

bet365

Το όνομα του Κέβιν Μπουά προτάθηκε στην ΑΕΚ για την ενίσχυση στα «φτερά» της επίθεσης.

Ο 27χρονος εξτρέμ, ο οποίος είχε προταθεί ξανά πέρυσι, αποχωρεί από την Λεγανές λόγω ειδικού όρου μετά την αποτυχία της να ανέβει και οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξετάζουν την περίπτωση του.

Ο Κέβιν Μπουά άφησε τον Σεπτέμβρη του 2020 τη Βασιλεία για τη Λεγανές, με την οποία κατέγραψε 26 συμμετοχές, 5 γκολ και 1 ασίστ στην Β' Ισπανίας. Αγωνίζεται κυρίως στα αριστερά της επίθεσης, εκεί όπου η ΑΕΚ έχει μόνο τον Χρήστο Αλμπάνη, μιας και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς προορίζεται προς τον άξονα από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Πριν μεταβεί στην Ισπανία για την Λεγανές, ο Κέβιν Μπουά τα είχε πάει εξαιρετικά με την Βασιλεία, καθώς πραγματοποίησε 30 συμμετοχές και πέτυχε 10 γκολ και 8 ασίστ.

Εκτός όμως από το αριστερό άκρο της επίθεσης, ο 27χρονος Ελβετός άσος μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά και στις υπόλοιπες θέσεις της επίθεσης. Μέχρι σήμερα ο Κέβιν Μπουά έχει μια αξιοσημείωτη καριέρα, με 242 επίσημα ματς, 53 γκολ και 52 ασίστ, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο το πόσο καλός εκτελεστής αλλά και δημιουργός είναι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα