Μπέος: «Να πάρουμε όλοι μας ένα εισιτήριο»

Μπέος: «Να πάρουμε όλοι μας ένα εισιτήριο»

Gazzetta team
 Μπέος: «Να πάρουμε όλοι μας ένα εισιτήριο»

bet365

Ο πρόεδρος του Βόλου μίλησε για το τουρνουά του Αυγούστου όπου θα ενισχυθεί το ορφανοτροφείο της πόλης και το ίδρυμα ‘ Φλόγα’

Στο πλευρό του ορφανοτροφείου της πόλης και του ιδρύματος ‘’Φλόγα” στέκεται ο Βόλος και για αυτό μεταξύ 8 και 10 Αυγούστου θα διοργανώσει τουρνουά όπου θα συμμετάσχουν εκείνος ο Ατρόμητος, ο ΟΦΗ και ο Αστέρα Τρίπολης. Ο Αχιλλέας Μπέος, στη σημερινή (29/6) παρουσίαση του κόουτς Αμπασκάλ, μίλησε και για τη δράση της ομάδας. «Θα ενισχύσουμε δύο ιδρύματα, το Ορφανοτροφείο και τη ‘Φλόγα’. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση, τον Γιώργο Σπανό και τον Ατρόμητο, τους φίλους Μπάκο, Καϋμενάκη, Μποροβήλο και τον Αστέρα Τρίπολης. Ολοι τους έδειξαν ευαισθησία. Ολα τα έσοδα θα πάνε στα δύο ιδρύματα. Εμείς είμαστε αρωγοί για τα μεγαλύτερα δυνατά έσοδα. Καλώ δημοσιογράφους, ιδιοκτήτες ΜΜΕ, επιχειρηματίες και φιλάθλους. Είναι υποχρέωση όλων να προβληθεί το τουρνουά. Είναι ιδρύματα αγάπης, στοργής και προσφοράς. Ολοι μας πρέπει να πάρουμε έστω ένα εισιτήριο 5 ευρώ. Είναι εισιτήριο αγάπης. Ως ΠΑΕ Βόλος θα πάρουμε 1.000 εισιτήρια και ως Δήμος άλλα 1.000. Καλώ άπαντες να αγοράσουν», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ από την πλευρά του σχολίασε για το τουρνουά πως «ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά και είναι προς τη σωστή κατεύθυνση που ο πρόεδρος διοργανώνει φιλανθρωπικό τουρνουά. Θα έχουμε πρώτη επαφή με τους φιλάθλους. Είμαστε υποχρεωμένοι να τους δώσουμε χαρά. Δεν θέλω να λέω πολλά λόγια, θα τα πω στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα