Νιάς: Μέσω Παναθηναϊκού προέκυψαν Νόριτς και «μνηστήρες»

Νιάς: Μέσω Παναθηναϊκού προέκυψαν Νόριτς και «μνηστήρες»

Νιάς: Μέσω Παναθηναϊκού προέκυψαν Νόριτς και «μνηστήρες»

bet365

Ο Σιχ Νιάς με το πολύ καλό δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν που έκανε στον Παναθηναϊκό, φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων, ανάμεσα στις οποίες και η Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη...

Ο 21χρονος χαφ μετακινήθηκε από την Λιλ στο «τριφύλλι» με τη μορφή δανεισμού για το δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και με την εικόνα που παρουσίασε στον Παναθηναϊκό κατάφερε να κάνει αρκετά κλαμπ να τον προσέξουν.

Πλέον, όπως αναφέρει η εφημερίδα Voix du Nord που κυκλοφορεί στο βόρειο τμήμα της Γαλλίας, ο παίκτης και οι εκπρόσωποί του θέλουν να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την Λιλ και τα πλάνα της αναφορικά με τον νεαρό μέσο ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ο Νιας φέρεται να έχει μπει στη λίστα ομάδων όπως οι Ανζέ, Σερβέτ και Μπριζ, ωστόσο, φαίνεται πως ξεχωρίζει η Νόριτς η οποία θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στην Premier League και φυσικά έχει και τον Δημήτρη Γιαννούλη στο δυναμικό της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα