Πρώτη προπόνηση για Κουντέ, χωρίς Ουσεϊνού Μπα στην Αυστρία

Πρώτη προπόνηση για Κουντέ, χωρίς Ουσεϊνού Μπα στην Αυστρία

Πρώτη προπόνηση για Κουντέ, χωρίς Ουσεϊνού Μπα στην Αυστρία

bet365

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί το πρωί της Παρασκευής για την Αυστρία όπου θα κάνει προετοιμασία στο Στανς από 25 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου.

Στους εκλεκτούς του Μαρτίνς θα είναι όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες του Ολυμπιακού συν τους πιτσιρικάδες Σαπουντζή και Αποστολόπουλο. Εκτός μένει ο Ουσεϊνού Μπα που συνεχίζει το πρόγραμμά του ενόψει της νέας περιόδου.

Επιπλέον ο Κουντέ έκανε ήδη την πρώτη του προπόνηση ενώ ο Πέπε που δέχθηκε μία αγκωνιά στη μύτη δεν έχει κάτι σοβαρό. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε και τα φιλικά των Πειραιωτών στην Αυστρία (και ενώ θα δώσουν και από ένα έως τρία τεστ και μετά με τη Γαλατά να είναι υποψήφια). Στην Αυστρία θα ενσωματωθούν με την ομάδα οι Παπέ Σισέ και Ντρέγκερ.

Τα φιλικά του Ολυμπιακού

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα