Πρώτη προπόνηση για Κουντέ, χωρίς Ουσεϊνού Μπα στην Αυστρία
Στους εκλεκτούς του Μαρτίνς θα είναι όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες του Ολυμπιακού συν τους πιτσιρικάδες Σαπουντζή και Αποστολόπουλο. Εκτός μένει ο Ουσεϊνού Μπα που συνεχίζει το πρόγραμμά του ενόψει της νέας περιόδου.
Επιπλέον ο Κουντέ έκανε ήδη την πρώτη του προπόνηση ενώ ο Πέπε που δέχθηκε μία αγκωνιά στη μύτη δεν έχει κάτι σοβαρό. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε και τα φιλικά των Πειραιωτών στην Αυστρία (και ενώ θα δώσουν και από ένα έως τρία τεστ και μετά με τη Γαλατά να είναι υποψήφια). Στην Αυστρία θα ενσωματωθούν με την ομάδα οι Παπέ Σισέ και Ντρέγκερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
