Η ΑΕΚ ολοκληρώνει την Πέμπτη τις προπονήσεις στο Πήλιο

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει την Πέμπτη τις προπονήσεις στο Πήλιο

Gazzetta team
Η ΑΕΚ ολοκληρώνει την Πέμπτη τις προπονήσεις στο Πήλιο

bet365

Η Ένωση την Πέμπτη (24/6) θα πραγματοποιήσει την τελευταία προπόνηση στην Πορταριά και θα επιστρέψει στην Αθήνα πριν αναχωρήσει την Κυριακή (27/6) για την Ολλανδία.

Στο τέλος του φτάνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ στην Πορταριά του Πηλίου καθώς την Πέμπτη (24/6) η Ένωση θα προπονηθεί το πρωί στις 09:00 και στη συνέχεια μετά το μεσημέρι η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Την Κυριακή (27/6) όπως είναι γνωστό οι κιτρινόμαυροι θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία όπου θα παραμείνουν ως τις 9 Ιουλίου πραγματοποιώντας το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Την Τετάρτη (23/6) οι παίκτες της ΑΕΚ ακολούθησαν το πρωί πρόγραμμα στο γυμναστήριο και το απόγευμα προπονήθηκαν στο γήπεδο. Οι Στράτος Σβάρνας και Βασίλης Χατζηεμμανουήλ γυμνάστηκαν και σήμερα ατομικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα