Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού

Νίκος Αθανασίου
Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού

bet365

«Έκλεισαν» οι ημερομηνίες των φιλικών του Παναθηναϊκού αυτό το καλοκαίρι. Στις 31 Ιουλίου κόντρα στην Φένλο το «τριφύλλι».

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» θα συγκεντρωθούν την Δευτέρα στο Κορωπί ενώ πρώτα θα έχουν κάνει το εμβόλιο για τον Covid19. Τις δύο πρώτες ημέρες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κάνει κανονικές προπονήσεις και τα εργομετρικά θα ακολουθήσουν. Τετάρτη και Πέμπτη. Έπειτα η ένταση θα ανεβεί με διπλές προπονήσεις.

Στις 16 Ιουλίου θα υπάρξει φιλικό με ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και δύο ημέρες αργότερα η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό το Χορστ της Ολλανδίας, όπου θα παραμείνει μέχρι την 1η Αυγούστου.

Στην χώρα της τουλίπας, οι «πράσινοι» θα παίξουν τρία φιλικά. 22, 26 και 31 Ιουλίου. Αντίπαλος στο τελευταίο ματς θα είναι η Φένλο.

Επί ελληνικού εδάφος ο Παναθηναϊκός θα δώσει ακόμη τρεις αγώνες προετοιμασίας. 6, 10 και 14 Αυγούστου. Δύο από αυτά θα γίνουν στην Λεωφόρο και το ένα ίσως γίνει εκτός έδρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα