«Ο Κρίστιτσιτς μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ και υπογράφει στον Ερυθρό Αστέρα»

«Ο Κρίστιτσιτς μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ και υπογράφει στον Ερυθρό Αστέρα»

«Ο Κρίστιτσιτς μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ και υπογράφει στον Ερυθρό Αστέρα»

bet365

Σύμφωνα με τους Σέρβους, ο Νέναντ Κρίστιτσιτς, αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την ΑΕΚ και να υπογράψει μέσα στο Σαββατοκύριακο στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ζβέζνταν Τέρζιτς, γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα είχε δηλώσει στο Gazzetta ότι ο σερβικός σύλλογος δεν θα καταθέσει πρόταση, περιμένοντας τον Νέναντ Κρίστιτσιτς, να μείνει ελεύθερος.

Αυτό αναμένεται να γίνει σύντομα, καθώς σύμφωνα με τους Σέρβους και συγκεκριμένα την ιστοσελίδα «republika.rs» ο 30χρονος μέσος θα μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ και θα υπογράψει μέσα στο σαββατοκύριακο με τον Ερυθρό Αστέρα.

«Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Κρίστιτσιτς και η ΑΕΚ συμφώνησαν στη λήξη της συνεργασίας τους, οπότε η μεταγραφή για τους πρωταθλητές Σερβίας θα ολοκληρωθεί.

Ο έμπειρος μέσος θα επιστρέψει στο "Μαρακάνα" το Σαββατοκύριακο και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Η άφιξη του Νέναντ Κρίστιτσιτς αποτελεί σημαντική ενίσχυση για την ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς ενόψει των προκριματικών για το Champions League», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα