Λούκας Περέιρα: Πέθανε από κορονοϊό ο πρώην επιθετικός του Εθνικού

Λούκας Περέιρα: Πέθανε από κορονοϊό ο πρώην επιθετικός του Εθνικού

Βασίλης Τεμπέλης
Λούκας Περέιρα: Πέθανε από κορονοϊό ο πρώην επιθετικός του Εθνικού

bet365

Η Πόντε Πρέτα ανακοίνωσε ότι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών ο Βραζιλιάνος πρώην επιθετικός, Λούκας Περέιρα, ο οποίος πέρασε και από τον Εθνικό Πειραιά τη σεζόν 2010-11.

Σε ηλικία 39 ετών έφυγε από τη ζωή ο Λούκας Περέιρα, όπως ανακοίνωσε η πρώην του ομάδα, Πόντε Πρέτα. Ο Βραζιλιάνος πρώην επιθετικός διαγνώστηκε πρόσφατα με κορονοϊό και οι επιπλοκές του κόστισαν τη ζωή.

Ο Λούκας Περέιρα πέρασε και από την Ελλάδα, καθώς φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Πειραιά τη σεζόν 2010-11. Σκόραρε 6 γκολ σε 17 συμμετοχές στη Football League και 1 σε 2 συμμετοχές στο Κύπελλο.

Στη Βραζιλία του αγωνίστηκε στις Πόντε Πρέτα, Πορτουγκέζα, Σάο Καετάνο, Βίλα Ρίο, Ντούκε ντε Κασίας, Μετροπολιτάνο και Αμέρικα. Στη Γαλλία φόρεσε τη φανέλα της Αζαξιό, στη Νότια Κορέα της Σουβόν και στο Κατάρ της Αλ Μαρχίγια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα