Φουλάρει για Κουντέ ο Ολυμπιακός (vid)

Φουλάρει για Κουντέ ο Ολυμπιακός (vid)

Φουλάρει για Κουντέ ο Ολυμπιακός (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές τόσο με τον Πιέρ Κουντέ όσο και με την Μάιντς για την απόκτηση του διεθνή Καμερουνέζου μέσου.

Ο Ολυμπιακός είχε βγει στην αγορά για την εύρεση ενός ποιοτικού χαφ που θα μπορεί να καλύψει και το όποιο κενό μπορεί να δημιουργήσει μια πιθανή αποχώρηση του Μαντί Καμαρά.

Έτσι, στο πλαίσιο αυτό ένας παλιός γνώριμος βρέθηκε ξανά στον δρόμο των Πειραιωτών. Ο λόγος για τον 26χρονο μέσο της Μάιντς, Πιέρ Κουντέ, με τον οποίο ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές όπως και με την γερμανική ομάδα για την απόκτησή του.

Μάλιστα, φαίνεται πως τις τελευταίες ώρες οι επαφές έχουν προχωρήσει και άμεσα αναμένονται οι θετικές εξελίξεις πάνω στο θέμα αυτό. Την περσινή σεζόν ο Κουντέ έπαιξε σε 11 ματς με την Μάιντς.

Να θυμίσουμε πως ο Κουντέ είναι παλιός γνώριμος του Ολυμπιακού, αφού πριν τρία χρόνια είχε φτάσει μια ανάσα από την απόκτηση του όταν οι πρωταθλητές Ελλάδος είχαν συμφωνήσει σε όλα με την τότε ομάδα του, την Ατλέτικο Μαδρίτης, για τον δανεισμό του, πριν τελικά μετακομίσει στην Γερμανία για λογαριασμό της Μάιντς.

Ο Κουντέ μάλιστα, εκείνη την εποχή είχε μιλήσει και στο Gazzetta για την πιθανή του μεταγραφή στους «ερυθρόλευκους».

Δείτε τον Κουντέ σε δράση:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα