Ολυμπιακός: Οι έμπειροι που θα τον... κουβαλήσουν στα δύσκολα

Ολυμπιακός: Οι έμπειροι που θα τον... κουβαλήσουν στα δύσκολα

Ολυμπιακός: Οι έμπειροι που θα τον... κουβαλήσουν στα δύσκολα

bet365

Ο Ολυμπιακός στο έμψυχο δυναμικό του εκτός από τον Σωκράτη και τον Αβραάμ έχει και άλλους παίκτες από 33 ετών και πάνω.

Σε ένα ρόστερ προφανώς και παίζει μεγάλο ρόλο η εμπειρία. Και φυσικά το πως συνδυάζεις αυτήν την εμπειρία με την ποιότητα και το ταλέντο των πιο νέων παικτών.

Ο Ολυμπιακός έχει σε αυτή τη φάση στο έμψυχο δυναμικό του τέσσερις παίκτες από 33 ετών και άνω. Είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο 33χρονος Σωκράτης έχει 23 αγώνες με 1 γκολ και 1 ασίστ με τον Ολυμπιακό και λογίζεται ως βασικός στόπερ. Ο 36χρονος Αβραάμ Παπαδόπουλος από την άλλη με τους 200 αγώνες στον πειραϊκό σύλλογο μπαίνει στην - όπως όλα δείχνουν - τελευταία χρονιά του και θα έχει έναν εφεδρικό ρόλο.

Ο killer του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, είναι στα 34 του χρόνια και προορίζεται για βασικός και τη νέα χρονιά έχοντας βέβαια και τη συνδρομή του νεοαποκτηθέντα Τικίνιο Σοάρες.

Υπάρχει βέβαια και ο Ματιέ Βαλμπουενά, που είναι γεννημένος στις 28 Σεπτεμβρίου του 1984. Εκείνη την ημέρα του 2021 θα γίνει 37 ετών. Ο Γάλλος που θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό θα είναι και αυτός σε έναν πιο συμπληρωματικό ρόλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα