Κουντέ στο Gazzetta.gr: «Τα έχουμε βρει και έρχομαι στον Ολυμπιακό»

Κουντέ στο Gazzetta.gr: «Τα έχουμε βρει και έρχομαι στον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
Κουντέ στο Gazzetta.gr: «Τα έχουμε βρει και έρχομαι στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Πιέρ Κουντέ με τοποθέτησή του στο Gazzetta υπογραμμίζει πως είναι πια θέμα ημερών η ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό από την Ατλέτικο, μία κίνηση αν μη τι άλλο θα δυναμώσει τους ερυθρόλευκους...
Ο Καμερουνέζος διεθνής μέσος μίλησε στο Gazzetta.gr για την μεταγραφική του υπόθεση στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος δεν είπε πολλά καθώς είναι και εν μέσω μετακινήσεων και ταξιδιών τις τελευταίες ημέρες ωστόσο επισήμανε πως η μεταγραφή του πια είναι ζήτημα ημερών να ολοκληρωθεί και τυπικά στους Πειραιώτες. Από το Gazzetta είχατε ενημερωθεί σχετικά για την περίπτωση αυτή και εδώ και μέρες.
«Μπορώ να σας πω ότι μιλάμε για συμφωνία και πως έρχομαι στον Ολυμπιακό. Πως τα έχουμε βρει για να έρθω στην Ελλάδα και να παίξω στην χώρα σας», υπογράμμισε ο Πιέρ Κουντέ, που διευκρίνισε ότι και η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει δώσει το ΟΚ (σ.σ. πως έχει τέτοια ενημέρωση και δέσμευση) για την μεταγραφή αυτή στους Πειραιώτες (σ.σ. θα είναι ετήσιος δανεισμός). Όσο για το πότε να περιμένουμε νεότερα ή κάτι το... οριστικό; «Ελπίζω και θεωρώ ότι μέχρι την Κυριακή θα έχει κλείσει οριστικά το θέμα και θα βρίσκομαι στην Ελλάδα. Πως έως τότε θα είμαι στην χώρα σας», συμπλήρωσε ο Κουντέ. Από τον Ολυμπιακό πάντως στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάποια σχετική ή οριστική επιβεβαίωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα