ΑΕΚ: Διπλές προπονήσεις από Μιλόγεβιτς, ανέβηκε Πήλιο ο Σβάρνας

ΑΕΚ: Διπλές προπονήσεις από Μιλόγεβιτς, ανέβηκε Πήλιο ο Σβάρνας

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Διπλές προπονήσεις από Μιλόγεβιτς, ανέβηκε Πήλιο ο Σβάρνας

bet365

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα συνεχίσει και το Σάββατο (19/6) τις διπλές προπονήσεις στην προετοιμασία της ΑΕΚ στο Πήλιο, όπου ενσωματώθηκαν σήμερα τόσο ο Στράτος Σβάρνας, όσο και ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ.

Δεύτερη ημέρα του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Πήλιο με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να ρίχνει το βάρος στη φυσική κατάσταση, αλλά και στην τακτική.

Ο 51χρονος Σέρβος τεχνικός την Παρασκευή (18/6) είχε διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, κάτι που θα συμβεί και το Σάββατο (19/6) με τους κιτρινόμαυρους να προπονούνται το πρωί στις 09:30 και το απόγευμα στις 18:00.

Στο Πήλιο, όπως αναμενόταν, ενσωματώθηκαν στην αποστολή σήμερα τόσο ο Στράτος Σβάρνας, όσο και ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ. Αμφότεροι έκαναν την αποθεραπεία τους στην Αθήνα και ανέβηκαν στην Πορταριά, όπου βρήκαν την υπόλοιπη ομάδα, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Το ίδιο συνέχισε και ο Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, με τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά.

Την Κυριακή (20/6) αναμένονται και οι αφίξεις των Μιχάλη Μπακάκη, Κώστα Γαλανόπουλου, Πέτρου Μάνταλου και Ιονούτς Νεντελτσιάρου στην Πορταριά καθώς και οι τέσσερις είχαν λίγες παραπάνω μέρες άδεια λόγω των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές ομάδες. Θυμίζουμε πως οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Λιβάι Γκαρσία θα ενταχθούν στο δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ένωσης στην Ολλανδία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα