Οι παίκτες που θα κριθούν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού

Οι παίκτες που θα κριθούν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Οι παίκτες που θα κριθούν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού

bet365

Υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός παικτών στον Ολυμπιακό που στην προετοιμασία θα κριθεί εάν θα συνεχίσουν ή όχι στην ομάδα...

Σε πρώτη φάση είναι οι παίκτες που ήταν μέχρι πρότινος δανεικοί. Ο στόπερ Μάρκοβιτς και ο εξτρέμ Τσούμιτς θα πρέπει να πείσουν ότι αξίζουν μία θέση στο ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο στον Ολυμπιακό.

Υπάρχει προφανώς ο μέσος Πέπε που παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο εάν θα μείνει ή όχι. Ο δεξιός μπακ Ντρέγκερ εδώ και καιρό όδευε προς αποχώρηση και όλα δείχνουν πως η τελική αξιολόγησή του θα προκύψει στην προετοιμασία που θα κάνει με τον σύλλογο, την πρώτη του ever στο Λιμάνι.

Από... σκανάρισμα πρόκειται να περάσει και ο δεξιός μπακ Λαλά ενώ αυτό θα ισχύσει σε μικρότερο βαθμό για τον αριστερό μπακ Ρέαμπτσιουκ. Εξάλλου ο Ολυμπιακός στις μεταγραφές του αναζητά και έναν τουλάχιστον ακραίο μπακ, θα ψαχτεί για έναν δύο στόπερ (ανάλογα με το τι θα συμβεί με Σεμέδο και Παπέ Σισέ) και κοιτάζει για έναν ή και δύο χαφ (παίζει ρόλο εάν θα μείνει ή όχι ο Πέπε Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό).

Για τον Μαρτίνς είναι φυσικά πολύ σημαντικό ότι θα έχει αρκετά φιλικά η ομάδα. Έτσι θα περάσει και από αρκετές αγωνιστικές... δοκιμασίες τους παίκτες του εκτός από την εικόνα που θα έχει από τις προπονήσεις στον Ολυμπιακό.

Από τους παραπάνω παίκτες δηλαδή από τους πέντε υπό αξιολόγηση μπορεί να φύγουν ακόμα και οι τέσσερις. Όλα αυτά όμως θα φανούν στην πορεία.


Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED