Μελισσανίδης: «Θα επιδιώξουμε τη διεξαγωγή ευρωπαϊκού τελικού στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Μελισσανίδης: «Θα επιδιώξουμε τη διεξαγωγή ευρωπαϊκού τελικού στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Μελισσανίδης: «Θα επιδιώξουμε τη διεξαγωγή ευρωπαϊκού τελικού στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

bet365

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ μετά τις υπογραφές στην Περιφέρεια Αττικής αποκάλυψε ότι η Ένωση θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τη διεξαγωγή ευρωπαϊκού τελικού της UEFA στο νέο γήπεδο.

Ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την ολοκλήρωση της κατασκευής της Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena έγινε την Παρασκευή (18/6) με τις υπογραφές στην Περιφέρεια για τα εσωτερικά έργα που αφορούν τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό του γηπέδου.

Η σύμβαση αυτή ουσιαστικά βάζει την Αγιά Σοφιά - OPAP Arena στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσής της, ώστε του χρόνου τέτοια εποχή να ανοίξει τις πύλες της για την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κατά τη διάρκεια των υπογραφών στην Περιφέρεια Αττικής, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποκάλυψε στον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη αλλά και στους συνεργάτες του, την πρόθεση που έχει η ΑΕΚ ώστε να διεκδικήσει τη διεξαγωγή ενός ευρωπαϊκού τελικού της UEFA όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή της Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena!

«Και να γνωρίζετε ότι όταν τελειώσει αυτό το γήπεδο, θα επιδιώξουμε να διεξαχθεί σε αυτό τελικός ευρωπαϊκής διοργάνωσης της UEFA», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ.

Επίσης, από την πλευρά του ο Γιώργος Πατούλης μετέφερε στον Δημήτρη Μελισσανίδη τις κινήσεις που γίνονται από την Περιφέρεια για τη δημιουργία του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, με το αφεντικό της Ένωσης να τονίζει προς τον Περιφερειάρχη Αττικής:

«Πολύ καλά κάνετε. Έτσι πρέπει! Και ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει γήπεδο. Και ο ΠΑΟΚ και όλες οι ομάδες. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά, αυτό είναι το σωστό, δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο το δικό μας καλό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα