Θλάση ο Ροζ, επέστρεψε ο Ματίγια στον Άρη

Θλάση ο Ροζ, επέστρεψε ο Ματίγια στον Άρη

Θλάση ο Ροζ, επέστρεψε ο Ματίγια στον Άρη

bet365

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ανθρώπων του Άρη για τον μυϊκό τραυματισμό του Λίντσεϊ Ροζ καθώς υπέστη θλάση στη γάμπα, αλλά δεν έχει προσδιοριστεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

Ο Λίντσεϊ Ροζ υπέστη θλάση στο διάστημα του ατομικού προγράμματος προπόνησης που ακολούθησε κατά την παρουσία του στη Γαλλία. Με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε ότι έχει θλάση στη γάμπα και το διάστημα της απουσίας του θα εξαρτηθεί από την αντίδραση του οργανισμού του στο πρόγραμμα θεραπείας στο οποίο θα υποβληθεί. Εκτιμάται ότι στην καλύτερη περίπτωση, θα προλάβει μερικές προπονήσεις στα 3-5 Πηγάδια όπου6 θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Ο τραυματισμός του κεντρικού αμυντικού προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες απουσίες καθώς ο Τζέιμς Τζέγκο συνεχίζει να προπονείται μόνος του καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης του κατάγματος στο πέμπτο μετατάρσιο, ενώ ο Λούκας Σάσα είναι στη Βραζιλία καθώς διαπιστώθηκε θετικός στον COVID 19.

Στον αντίποδα, ο Άκης Μάντζιος μέτρησε και μια επιστροφή καθώς ο Χαβιέρ Ματίγια ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα