«Η Ευρώπη ήταν προτεραιότητα για τον Νούνιες»

Gazzetta team
 «Η Ευρώπη ήταν προτεραιότητα για τον Νούνιες»

bet365

Ο εκπρόσωπος του 23χρονου μέσου... εξήγησε γιατί ο νεαρός χαφ αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της Λαμίας

Στο δρόμο για την Ελλάδα βρίσκεται ο Κρίστοφερ Νούνιες, καθώς ο κεντρικός χαφ από τη Κόστα Ρίκα έχει συμφωνήσει με τη Λαμία και απομένουν τα τυπικά ώστε να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Ο 23χρονος διαθέτει «καλό όνομα» στην πατρίδα του και σύμφωνα με τα εκεί δημοσιεύματα απέρριψε προτάσεις τόσο της Καρταχένα που έπαιζε και τον ήθελε να ανανεώσει, όσο και των Σάπρισα, Αλαχουελένσε της χώρας του. Παράλληλα φέρεται να ήταν στο «στόχαστρο» και της Πουέμπλα του Μεξικό όπως και συλλόγων της Ασίας, αλλά εκείνος «ψήφισε» ΔΑΚ.

Ο εκπρόσωπός του Χοσέ Αλταλέφ μίλησε στο ESPN Costa Rica και εξήγησε το «γιατί». «Υπήρξαν προτάσεις και ευχαριστούμε όλες τις ομάδες, αλλά ο στόχος ήταν να παίξει στην Ευρώπη. Ηταν πάντα η προετεραιότητά μας. Η Ελλάδα είναι ένα σημαντικό βήμα για εκείνον», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα