Οι απουσίες στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού

Οι απουσίες στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού

Οι απουσίες στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού

bet365

Ο Ολυμπιακός συγκεντρώνεται για πρώτη φορά την Τετάρτη με τους διεθνείς να έχουν άδεια και να υπάρχουν νέα πρόσωπα που θα δώσουν το παρών στον Ρέντη.

Εκτός από την πρώτη προπόνηση - συγκέντρωση του Ολυμπιακού την Τετάρτη θα είναι οι διεθνείς του.

Ειδικότερα οι Μασούρας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Τζολάκης και Σουρλής από τους Έλληνες (επρόκειτο να έχουν έξι ημέρες παραπάνω άδεια). Επίσης άδεια θα έχουν και ο Πάπε Σισέ με τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ, οι οποίοι είχαν διεθνείς υποχρεώσεις με Σενεγάλη και Τυνησία αντίστοιχα, όπως και ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον που ήταν στην Εθνική του.

Απών από την «πρώτη» των πρωταθλητών Ελλάδας θα είναι και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος πήρε λίγες ημέρες άδειας παραπάνω από τους συμπαίκτες του, λόγω της επέμβασης του στη μύτη. Όσον αφορά στα νέα πρόσωπα στον Ρέντη θα είναι οι Μάρκοβιτς, Τσούμιτς, Πέπε, Τικίνιο Σοάρες αλλά και ο νεαρός Αλγκασίμ Μπα (με τον Αλγκασίμ Μπα πάντως να προορίζεται για τη Β' ομάδα, όπως εκεί μπορεί να πάει και ο Πινακάς).

Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός είχε και παίκτες που δεν επιβαρύνθηκαν με Εθνικές, όπως οι Καμαρά, Φορτούνης, Ρέαμπτσιουκ και ο Ελ Αραμπί.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα