Ούμπιδες: Το «θρίλερ» της μεταγραφής του στον Ατρόμητο

Ούμπιδες: Το «θρίλερ» της μεταγραφής του στον Ατρόμητο

Ούμπιδες: Το «θρίλερ» της μεταγραφής του στον Ατρόμητο

bet365

Ο Χαβιέ Ούμπιδες μίλησε για την μεγάλη του καριέρα, τα παιδικά του χρόνια, αλλά και το «θρίλερ» της μεταγραφής του στον Ατρόμητο.

Ο Χαβιέ Ούμπιδες έβαλε τέλος στην μεγάλη του καριέρα, με τον Αργεντίνο να βραβεύεται στο τελευταίο του παιχνίδι και στην συνέχεια να αναλαμβάνει το πόστο του συντονιστή του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο άνθρωπος που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο του Ατρομήτου μίλησε στα κανάλια Novasports για την ζωή του και την μεγάλη του καριέρα, σε ένα πολύ ωραίο ντοκιμαντέρ.

Ο Ούμπιδες μίλησε με την οικογένειά του που βρίσκεται στην Αργεντινή, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, στον χαμό της αδελφής του, ενώ μίλησαν γι' αυτόν Γιώργος Σπανός, Στέφανο Ναπολεόνι, Ματίας Ιγκλέσιας και Κυριάκος Κιβρακίδης. Οι άνθρωποι του Ατρομήτου δια στόματος του τεχνικού διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλου στάθηκαν στο «θρίλερ» της μεταγραφής τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν μια περίοδος που ο Ούμπιδες είχε δεδομένες προτάσεις. Από την Μπάνφιλντ και κυρίως από την Αλμερία που ανέβαινε εκείνη την περίοδο στην Primera. Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια και με τον ατζέντη του και κυρίως με τον δεύτερο πατέρα του, τον Ούγκο, με τον οποίο δεν μπαίναμε σε οικονομικές παραμέτρους. Ήταν αυτός που πάντα του έδινε την απάντηση σε όλα. Την ημέρα που ήμασταν εδώ και υπογράφαμε, θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι ο Ούμπιδες ζήτησε συγγνώμη και είπε να πάει στο διπλανό γραφείο για να μιλήσει στο κινητό του. Στην άλλη γραμμή ήταν ο Χάβι Γκράθια, που ήταν προπονητής στην Αλμερία. Τον πίεσε πολύ να δεχθεί την πρόταση της Αλμερία. Εκείνος αρνήθηκε. Άργησε πολύ να έρθει. Είχα αρχίσει να ανησυχώ. Δεν μας το είπε ποτέ. Όταν τελείωσαν όλα και όταν πέρασαν πολλοί μήνες, τότε μας το είπε. Μας είπε μάλιστα ότι ο Γκράθια του έκλεισε απότομα το τηλέφωνο. Ωστόσο, τον πήρε μετά από εβδομάδες τον ξαναπήρε τηλέφωνο και τον συνεχάρη για την απόφασή του. Ο Ούμπιδες του είπε “εγώ δεν λειτουργώ έτσι. Είναι πάνω από 15-20 μέρες που έχω ταλαιπωρήσει τους ανθρώπους. Δεν έχω υπογράψει, αλλά ο λόγος μου είναι πάνω από την υπογραφή».

Για το θέμα αυτό ο Ούμπιδες επισήμανε: «Όλα όσα είπε είναι αλήθεια. Είχα την πρόταση από τον Ατρόμητο και την Αλμερία. Μίλησα με την οικογένειά μου. Ακούς Ισπανία… Τελικά, αποφάσισα να πάω στον Ατρόμητο. Τη μέρα που υπογράφαμε, με πήρε τηλέφωνο ο Χάβι Γκράθια και μου λέει: “Χάβι, φύγε από εκεί. Σου στέλνω τώρα τα εισιτήρια”. Του εξήγησα ότι είναι πολύ καλό να έρθω στην Ισπανία, αλλά δεν θέλω να παίζω παιχνίδια με τους ανθρώπους εδώ. Ωστόσο, ακόμα μιλάμε με τον Χάβι Γκράθια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα