Ο Σλόμπονταν Σούιτσα ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Σλόμπονταν Σούιτσα ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο Σλόμπονταν Σούιτσα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα με τους Ηπειρώτες να ανακοινώνουν την πρόσληψη του.

Νέος προπονητής τερματοφυλάκων στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα με τον Σλόμπονταν Σούιτσα να αναλαμβάνει. Ο πολύπειρος προπονητής κουβαλάει μια πλούσια καριέρα έχοντας περάσει από Πανηλειακό, Αιγάλεω, ΑΕΚ και Ατρόμητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα:

Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι ο Σλόμπονταν Σούιτσα θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του συλλόγου.
Ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων έχει πολυετή εμπειρία στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και έχει εργαστεί στις ομάδες του Πανηλειακού (2000-2001), του Αιγάλεω (2001-2004), της ΑΕΚ (2004-2011) και του Ατρόμητου Αθηνών (2011-2020).
Καλώς ήρθατε στην οικογένεια του Π.Α.Σ. κ.Σούιτσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα