Παραμένει γυμναστής του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα ο Ντουρουντός

Παραμένει γυμναστής του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα ο Ντουρουντός

bet365

Γυμναστής του Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα συνεχίσει να είναι ο Γιάννης Ντουρουντός. Οι Ηπειρώτες ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας με τον έμπειρο γυμναστή.

Ο Γιάννης Ντουρουντός ανέλαβε γυμναστής του ΠΑΣ το καλοκαίρι του 2019 με την ομάδα στην SL2 και του πιστώνεται η καλή δουλειά που έχει γίνει στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με τον προπονητή φυσικής κατάστασης κ.Ιωάννη Ντουρουντό.

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας ο κ.Ντουρουντός δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω το έργο μου στην ιστορική ομάδα του ΠΑΣ. Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για να συνεχίσουμε την πορεία μας και να πετύχουμε ακόμα υψηλότερους στόχους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα