ΠΑΣ Γιάννινα: Μπαίνουν στη δεύτερη φάση τα έργα για τον χλοοτάπητα στους Ζωσιμάδες

Gazzetta team
ΠΑΣ Γιάννινα: Μπαίνουν στη δεύτερη φάση τα έργα για τον χλοοτάπητα στους Ζωσιμάδες
Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση για την αλλαγή του χλοοτάπητα στους Ζωσιμάδες, όπως ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Πλέον τα έργα για την επιδιόρθωση του αγωνιστικού χώρου μπαίνουν στη δεύτερη φάση, η οποία θα διαρκέσει περίπου έξι εβδομάδες.

Η ενημέρωση του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει:

H Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ολοκλήρωσε την 1η φάση του έργου για την επιδιόρθωση του αγωνιστικού χώρου στο Ε.Σ.Ι. “οι Ζωσιμάδες”.

Στην 1η φάση πραγματοποιήθηκε αφαίρεση όλου του προηγούμενου χλοοτάπητα μαζί με ένα κομμάτι από το υπόστρωμα άμμου, επιδιόρθωση του υπάρχοντος αποστραγγιστικού και ποτιστικού συστήματος και επίστρωση με νέα άμμο υψηλών προδιαγραφών. Η 2η φάση περιλαμβάνει τη σπορά και την ανάπτυξη του φυσικού χλοοτάπητα η οποία και θα διαρκέσει περίπου 6 εβδομάδες.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ζητήσουμε το σεβασμό του έργου και την κατανόηση από όλους τους επισκέπτες στο Ζωσιμάδες μιας και ο αγωνιστικός χώρος δε θα πρέπει να πατηθεί για τη σωστή ανάπτυξη του γηπέδου και την αποτροπή οποιασδήποτε μόλυνσης αυτού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα