Οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Ολυμπιακού

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Ολυμπιακού

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Ολυμπιακού

bet365

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να κλείσουν όσο πιο άμεσα γίνεται τουλάχιστον έναν εξτρέμ και έχουν προτεραιότητα και έναν μέσο (για αντί-Καμαρά) αλλά και έναν τερματοφύλακα.

Οι ημέρες αυτές για τον Ολυμπιακό είναι γεμάτες επαφές και μεταγραφικές... ζυμώσεις. Με διεργασίες που έχουν να κάνουν και με αποχωρήσεις / πωλήσεις αλλά και με μεταγραφές.

Σε αυτή τη φάση ο Ολυμπιακός έχει εστιάσει κυρίως στο να κλείσει έναν τουλάχιστον εξτρέμ (θέλει δύο) για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Είτε παίκτη στιλ Ονιεκούρου (για τον οποίο υπάρχουν πληροφορίες για νέα κίνηση των Πειραιωτών) για αντί-Μπρούμα είτε μία 2η επιλογή. Ο Χένρι Ονιεκούρου πάντως ήταν και παραμένει μες στις βασικές επιλογές του Ολυμπιακού για εξτρέμ (μπορεί και η Νο1 επιλογή).

Δεν είναι όμως μόνο αυτή η θέση. Συζητήσεις γίνονται και για αντί-Σα με δεδομένο ότι όλα συνεχίζουν να δείχνουν πώληση στη Γουλβς (υπάρχουν περιπτώσεις όπως του Φαμπιάνο) αλλά και για κεντρικό χαφ και ενώ ο Καμαρά έχει ξανά μεγάλη ζήτηση και προφανώς όχι μόνο από ομάδες όπως η Νάπολι. Δηλαδή έναν αντί-Καμαρά.

Από πλευράς ενίσχυσης λοιπόν οι προτεραιότητες κατά σειρά είναι εξτρέμ, τερματοφύλακας και κεντρικός χαφ (γενικότερα πάντως μία περίπτωση όπως του Γκρενιέ θα ήταν ιδανική για τον άξονα). Και φυσικά είναι και οι τρεις θέσεις που έχουν τη σημασία τους. Από εκεί και πέρα για στόπερ η συζήτηση έχει γίνει για έναν ή δύο παίκτες (εφόσον φύγει και ο Σεμέδο θα είναι για δύο).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν και έναν ακραίο μπακ ενώ ασχολούνται και έναν ακόμα παίκτη για τον άξονά τους. Και αυτό διότι πέραν του αντί-Καμαρά (δηλαδή να υπάρξει διάδοχος εφόσον δρομολογηθεί οριστικά η αποχώρηση / πώλησή του) θέλουν και έναν ακόμα παίκτη σε μάλλον πιο δημιουργικό ρόλο.

Ο κλεισμένος Πινακάς

Λογικά πάντως η 2η προσθήκη χρονικά μετά τον Τικίνιο Σοάρες θα είναι ο Δημήτρης Πινακάς. Ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΛ αναμένεται να κλείσει και τυπικά στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα