ΟΦΗ: «Χτυπάει» παντού μεταγραφικά

ΟΦΗ: «Χτυπάει» παντού μεταγραφικά

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ: «Χτυπάει» παντού μεταγραφικά

bet365

Ο ΟΦΗ θα κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και στόχος είναι να «χτυπήσει» παντού, να πάρει παίκτες σχεδόν σε όλες τις θέσεις.

Η μοναδική μεταγραφή μέχρι σήμερα που έχει ολοκληρώσει ο ΟΦΗ είναι αυτή του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη. Ο 25χρονος στόπερ αποχώρησε από τον Αστέρα και υπέγραψε στην ομάδα του Ηρακλείου. Είναι η πρώτη από τις μπόλικες μεταγραφές που θα ακολουθήσουν.

Τουλάχιστον αυτή είναι η πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας. Ο Νίκος Νιόπλιας έχει κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση, η οποία από κοινού με το τμήμα σκάουτινγκ δουλεύουν προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης των ποδοσφαιριστών που θα ανεβάσουν το επίπεδο, ώστε να μην επαναληφθεί η σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο ΟΦΗ «χτυπάει» παντού. Ψάχνεται για ενίσχυση σχεδόν σε όλες τις θέσεις. Από τη θέση του -βασικού- γκολκίπερ, στους ακραίους αμυντικούς, στη μεσία γραμμή, μέχρι και φορ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα υπάρξουν κι άλλες αποδεσμεύσεις εκτός από αυτές που έχουν ήδη ολοκληρωθεί (Σακόρ, Βαζ, Σολίς, Σουρνάκης, Μίγγος).

Στο κέντρο των μετόπισθεν, για παράδειγμα, υπάρχουν αυτή τη στιγμή οι Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Γιαννούλης, ενώ αποκτήθηκε ο Πασαλίδης. Κάποιος ή κάποιοι πρέπει να φύγουν. Για τον Βαφέα ήδη υπάρχει ενδιαφέρον και μένει να φανεί πώς θα εξελιχθεί η υπόθεσή του.

Για τη θέση του τερματοφύλακα, από τη στιγμή που ο Σωτηρίου είναι φευγάτος, αναζητείται τουλάχιστον ένας κίπερ. Ενδεχομένως και δύο, την ώρα που o Μπόι Βάτερμαν έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Για τη μεσαία γραμμή ο Ναμπί ανανέωσε, η υπόθεση ανανέωσης του Ντε Γκουζμάν δεν έχει ξεκαθαρίσει, ενώ από τη στιγμή που θα γίνει προσπάθεια για απόκτηση επιθετικού, σημαίνει ότι αναζητείται μια πιο αξιόπιστη λύση από τους ήδη υπάρχοντες.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΦΗ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση είτε το απόγευμα της 30ής Ιουνίου 2021, είτε το πρωί της 1ης Ιουλίου, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Οι προπονήσεις θα γίνουν στην Κρήτη μέχρι το Σάββατο 10 Ιουλίου και την επομένη το πρωί η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα