Στον ΟΦΗ μέχρι το 2023 ο Ναμπί

Στον ΟΦΗ μέχρι το 2023 ο Ναμπί

Στον ΟΦΗ μέχρι το 2023 ο Ναμπί

bet365

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Αντίλ Ναμπί μέχρι το 2023. Ο Άγγλος χαφ αγωνίζεται στην ομάδα του Ηρακλείου από το δεύτερο μισό της σεζόν 2018-2019.

Παίκτης του ΟΦΗ μέχρι το 2023 θα είναι ο Αντίλ Ναμπί. Ο Άγγλος μέσος ανανέωσε το συμβόλαιό του και θα συνεχίσει να φορά τα «μελανόλευκα». Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«22/5/19, Γήπεδο: Θ. Βαρδινογιάννης! “Απευθείας ο Ναμπί, στα δίχτυααααα! Απίστευτη εξέλιξη”! Ποιος μπορεί να ξεχάσει την τηλεοπτική περιγραφή του αγώνα – μπαράζ “ΟΦΗ – Πλατανιάς“, με το γκολ του Αντίλ Ναμπί να σφραγίζει την παραμονή της ομάδας μας στη Super League; Έντονα συναισθήματα που δεν μπορούν εύκολα να περιγραφούν με λόγια και δεν σβήνονται στο πέρασμα του χρόνου! Σχεδόν δύο χρόνια μετά, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Άγγλο μέσο, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά την ασπρόμαυρη φανέλα ως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Ναμπί ήρθε στον ΟΦΗ τον Ιανουάριο του 2019 και ως τώρα μετρά 42 συμμετοχές, 8 γκολ και 4 ασίστ. Εκτός από τη σημαντική συμβολή του στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία τη σεζόν 2018 – 19, αποτέλεσε παράλληλα σημαντικό “πυλώνα” στην πορεία του ΟΦΗ τη σεζόν 2019-20, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 20 χρόνια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα