ΟΦΗ: Πηγαίνει Ολλανδία, φιλικά με Φίτεσε, Άλκμααρ και Άντερλεχτ

ΟΦΗ: Πηγαίνει Ολλανδία, φιλικά με Φίτεσε, Άλκμααρ και Άντερλεχτ

ΟΦΗ: Πηγαίνει Ολλανδία, φιλικά με Φίτεσε, Άλκμααρ και Άντερλεχτ

bet365

Διαβάστε το αναλυτικό πλάνο για την προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει της σεζόν 2021-2022, καθώς και για τα έξι φιλικά που θα δώσει επί ολλανδικού εδάφους η ομάδα του Ηρακλείου.

Είναι πλέον οριστικό ότι η προετοιμασία του ΟΦΗ θα γίνει στην Ολλανδία. Η πρώτη προπόνηση θα γίνει είτε το απόγευμα της 30ής Ιουνίου 2021, είτε το πρωί της 1ης Ιουλίου, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Οι προπονήσεις θα γίνουν στην Κρήτη μέχρι το Σάββατο 10 Ιουλίου και την επομένη το πρωί η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Από 11 – 20 Ιουλίου η ομάδα θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Bilderberg», της πόλης «Oosterbeek», διάστημα στο οποίο θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια.

13/7 με αντίπαλο τη Φίτεσε

16/7 με αντίπαλο την Άντερλεχτ

Από 20 μέχρι 31 Ιουλίου η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Fletcher» στην περιοχή «Mill» και θα δώσει τέσσερις φιλικούς αγώνες.

Τα φιλικά του ΟΦΗ

21/7 με αντίπαλο τη Φορτούνα Σιτάρντ
24/7 με αντίπαλο τη Βέστερλο
28/7 με αντίπαλο την Άλκμααρ
30/7 με αντίπαλο τη Ναϊμέγκεν

Η επιστροφή του ΟΦΗ στην Κρήτη θα γίνει το Σάββατο 31 Ιουλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα