Χτύπησε την πόρτα του Κόντε ο Ατρόμητος

Χτύπησε την πόρτα του Κόντε ο Ατρόμητος

Χτύπησε την πόρτα του Κόντε ο Ατρόμητος

bet365

Την πόρτα ενός παλιού γνώριμου χτύπησε ο Ατρόμητος, καθώς εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον Πέδρο Κόντε που εντυπωσίασε για μια διετία με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Πυρετωδώς δουλεύουν αυτή την εποχή στον Ατρόμητο για τον μεταγραφικό σχεδιασμό μετά τις μαζικές αποχωρήσεις των προηγούμενων ημερών. Στο πλαίσιο αυτό οι Περιστεριώτες χτύπησαν την πόρτα του Πέδρο Κόντε, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Σαμπάμπ Αλ Αχλί στα Εμιράτα και είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο 32χρονος Ισπανός επιθετικός έγινε γνωστός στο ελληνικό ποδόσφαιρο από την επιτυχημένη θητεία του για μια διετία (2016-2018) στα Γιάννενα, με την φανέλα του ΠΑΣ, σημειώνοντας 27 γκολ σε 51 παιχνίδια.

Οι άνθρωποι του Ατρομήτου που έχουν μεγάλη εκτίμηση στον Ισπανό, ήρθαν σε επαφή μαζί του και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Συγκεκριμένα του προσφέρουν 180.000 ευρώ για συμβόλαιο συνεργασίας ενός χρόνου, με τις τελικές απολαβές να φτάνουν μαζί με τα μπόνους τις 200.000 ευρώ.

Ο ίδιος ο Κόντε έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να αγωνιστεί σε μια ομάδα με στόχους που θα του παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες. Τις επόμενες μέρες ο Ισπανός αναμένεται να αποφασίσει αν θα αποδεχθεί την πρόταση του Ατρομήτου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα