Με «χατ τρικ» του Κούτσια, αγκαλιά με τον τίτλο η U19 του ΠΑΟΚ (pics)

Με «χατ τρικ» του Κούτσια, αγκαλιά με τον τίτλο η U19 του ΠΑΟΚ (pics)

bet365

H πρωταθλήτρια ομάδα κάτω των 19 του ΠΑΟΚ είναι αγκαλιά με τον τίτλο, μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 4-0. Πως έχει διαμορφωθεί η κούρσα στην κορυφή δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Ο Γιώργος Κούτσιας είχε κέφια και με δικό του «χατ τρικ» ο ΠΑΟΚ έφτασε εύκολα στην επικράτηση (4-0) επί του Αστέρα Τρίπολης και βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος στις ομάδες κάτω των 19 ετών.

Η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά δε συνάντησε καμία αντίσταση από τους μικρούς του Αστέρα, πετυχαίνοντας δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Μέσα σε δέκα λεπτά (14’-24’) ο 17χρονος ταλαντούχος επιθετικός έβαλε τους «ασπρόμαυρους» μπροστά στο σκορ με 2-0, ενώ στο β’ μέρος ο Γιαξής έκανε το 3-0 (52’) και στο 87ο λεπτό ο Κούτσιας με το τρίτο προσωπικό γκολ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Μπαλωμένος, Τασιούρας, Αβεντισιάν (73′ Κιτσάκης), Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Γιαξής (73′ Σπυράκος), Τσοπούρογλου, Κουτεντάκης (58′ Καραμπέρης), Γκορντεζιάνι (58′ Σμυρλής), Γρόσδης (50′ Τσίκος), Κούτσιας.

Ο «Δικέφαλος», πλέον, έφτασε τους 31 βαθμούς σε 11 αγώνες (10 νίκες, 1 ισοπαλία) και προς το παρόν αύξησε τη διαφορά του από τον δεύτερο στη βαθμολογία Ολυμπιακό στους έξι βαθμούς, λίγες ώρες πριν οι Πειραιώτες υποδεχθούν τον Βόλο (17:00).

Λίγο πριν το φινάλε

Οι «ασπρόμαυροι» χρειάζονται μία νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια (με Άρη στην Πυλαία και Παναθηναϊκό στη Σουρωτή), καθώς είναι στο +6 από τους «ερυθρόλευκους» και έχουν τη μεταξύ τους ισοβαθμία, χάρη στη νίκη που πέτυχαν με 1-0, ενώ ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει και ο Άρης, που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, αλλά σε 10 παιχνίδια και την προτελευταία αγωνιστική φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ.

Για να παραμείνουν οι «κίτρινοι» στην εξίσωση για τον τίτλο, θα πρέπει την Κυριακή (13/6-11:00) να επικρατήσουν εκτός έδρας του Ατρόμητου Περιστερίου.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των τριών ομάδων:

ΠΑΟΚ (31 βαθμοί, 11 αγώνες)

12η αγωνιστική: Άρης – ΠΑΟΚ

13η αγωνιστική: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός (25 βαθμοί, 10 αγώνες)

11η αγωνιστική: (σήμερα, 17:00) Ολυμπιακός – Βόλος

12η αγωνιστική: Λαμία – Ολυμπιακός

13η αγωνιστική: Ολυμπιακός – Λάρισα

Άρης (24 βαθμοί, 10 αγώνες)

11η αγωνιστική: (αύριο, 11:00) Ατρόμητος – Άρης

12η αγωνιστική: Άρης – ΠΑΟΚ

13η αγωνιστική: ΟΦΗ – Άρης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα