Στην Πολωνία η προετοιμασία του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα (pics)

Στην Πολωνία η προετοιμασία του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα (pics)

bet365

Εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα στο Κιέλτσε της Πολωνίας, θα διεξαχθεί η φετινή προετοιμασία του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα.

Στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα έχουν σηκώσει μανίκια κι έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Ο τεχνικός της ομάδας, Ηρακλής Μεταξάς, βρίσκεται στην Ελλάδα όπου είχε και τις πρώτες επαφές για τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν το προπονητικό τιμ, ενώ την ίδια ώρα εντείνονται και οι επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Παράλληλα, ένα άλλο θέμα εξίσου σημαντικό είναι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μετά από χρόνια, στον ΠΑΣ αποφάσισαν πως οι βάσεις για τη νέα ομάδα που θα χτιστεί θα μπούνε στο εξωτερικό.

Έτσι, το φετινό καλοκαίρι οι Ηπειρώτες θα ταξιδέψουν στην Πολωνία και συγκεκριμένα στο γνωστό στο ελληνικό κοινό προπονητικό κέντρο του Κιέλτσε. Οι άνθρωποι του ΠΑΣ αποφάσισαν και κατέληξαν στην γνώριμη και δοκιμασμένη λύση του Κιέλτσε, εκεί όπου για πολλά χρόνια έκανε το βασικό στάδιο προετοιμασίας η ΑΕΚ. Στον ΠΑΣ έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι για τις συνθήκες δουλειάς, εκγύμνασης και εγκαταστάσεων κι έτσι αποφασίστηκε η ομάδα να βρεθεί στην Πολωνία από τις 11 Ιουλίου μέχρι τις 22 του ίδιου μήνα.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της παραμονής της αποστολής θα δοθούν και τέσσερα φιλικά παιχνίδια, με ομάδες από την Πολωνία, το Ισραήλ αλλά και την Κύπρο που θα βρίσκονται το ίδιο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα