Παρελθόν από τον Άρη ο Ζακαρί Μπουσέ

Παρελθόν από τον Άρη ο Ζακαρί Μπουσέ

Παρελθόν από τον Άρη ο Ζακαρί Μπουσέ

bet365

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τον τερματισμό της συνεργασίας της με τον Ζακαρί Μπουσέ κι ευχήθηκε στον Γάλλου τερματοφύλακα για τη συνέχεια της καριέρας του…

Ουσιαστικά επρόκειτο για το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου καθώς ο Ζακαρί Μπουσέ δεν ήταν στο αγωνιστικό πλάνο της επόμενης χρονιάς και μάλιστα η υπόθεσή του δεν ήταν άμεσα εξαρτημένη από την αντίστοιχη του δικαιώματος πραγματοποίησης μεταγραφών. Οι «κίτρινοι» παραμένουν σε κατάσταση αναμονής της απόφασης του CAS επί της προσφυγής που έχουν καταθέσει για να αποκτήσουν το δικαίωμα των μεταγραφών και βάσει της τελευταίας ενημέρωσης από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο αυτή αναμένεται να κοινοποιηθεί μέχρι την Τρίτη (15/6).

Παρόλ’ αυτά, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε σήμερα το τέλος της συνεργασίας με τον Ζακαρί Μπουσέ σημειώνοντας ότι… «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Zacharie Boucher για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του». Ο Γάλλος τερματοφύλακας αγωνίστηκε σε εννιά παιχνίδια και ουσιαστικά δεν κατάφερε να εδραιωθεί στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα